Kitty Show Birds


Musse tittar på Kitty Show Musse tittar på Kitty Show Musse letar fåglar

Våran lille buse är en väldigt aktiv misse som lätt blir understimulerad. Så för ett tag sedan köpte jag hem kattfilmen ”Kitty Show Birds” som är speciellt framtagen för katter och ”ger dem en intensiv jaktupplevelse i hemmet”. Musse var fascinerad i början åtminstone, men efter att ha undersökt tv:n både framifrån, bakifrån, underifrån och ovanifrån tröttnade han efter ett tag haha.

Vi funderar för övrigt på att öppna vårt hem för en hemlös liten misse (bli stödhem/jourhem igen). Musse behöver en lekkompis, eftersom Mimmi inte vill busa med honom, så då kan vi förhoppningsvis ”slå två flugor i en smäll” och hjälpa en liten krabat på köpet tills den får ett permanent hem. Har varit i kontakt med en kattorganisation i närheten, vi får se :)

Musse tittar på Kitty Show5 kommentarer till “Kitty Show Birds”

OBS! Vill du enbart svara på en kommentar som jag har lämnat hos dig, eller skriva något som inte har att göra med mina inlägg - gör det i min gästbok. Vill du samtidigt kommentera ett inlägg går det dock bra att lämna både svar och kommentar bland det specifika inläggets kommentarer. :)

  1. ja, men vad bra att vara stödhem!
    jag hade gärna skaffat katt men vi har så allergiska vänner/släkt, så det går bara inte :(

  2. 3 kissar? Det blir livat

  3. Oh vad mysigt med en till :) Då ksndke Mimmi får det lite lugnt o Musse kan slippa kollo ;)

  4. Jättebra att vara stödhem! Det hade jag velat erbjuda men det går ju tyvärr inte pga Anders allergi :(

  5. Så fint av er, och mysigt för eran kisse :) Jag skulle vilja ha en kisse till men näääeee det går ju inte buhu ;(

Compression Plugin made by Web Hosting