Matsalen


Vi har kommit i ordning rätt bra i vardagsrummet nere nu, härligt! (klicka för full storlek)

Så glad för de vackra trätaken som finns i alla rum.

Så småningom ska tavlor och en skänk inhandlas.

Annars då? Idag har jag försökt hämta ny kraft och energi efter en tuff vecka. Vaknade tidigt och tog till vara på det. Lagt ansiktsmask, målat naglarna, pysslat hemma. Snart ska jag unna mig ett träningspass!För 2 år sedan skrev jag: *Framtiden


2 kommentarer till “Matsalen”

OBS! Vill du enbart svara på en kommentar som jag har lämnat hos dig, eller skriva något som inte har att göra med mina inlägg - gör det i min gästbok. Vill du samtidigt kommentera ett inlägg går det dock bra att lämna både svar och kommentar bland det specifika inläggets kommentarer. :)

  1. Men herrrrrregud så vackert, urtjusigt vardagsrum och jag älskar dem stora fönstrena och ljusheten i rummet. Verkligen fint! <3

  2. Så fint och hemtrevligt!

Compression Plugin made by Web Hosting