Att inte uppslukas


Vad viktigt, och ibland svårt, det är att inte bli uppslukad av jobb och måsten hörni… Jag har nog blivit det i höst. Glömt och prioriterat bort sånt som jag tycker är roligt att göra på fritiden. Sånt har mest känts meningslöst, och i takt med att jag har sorterat bort intressen ur min vardag har jag blivit allt mer vilsen och snurrat allt fortare i en ond spiral.

Det är farligt att prioritera bort guldkornen! Så nu försöker jag vända tillbaka fokus på sånt som ger mig energi, som jag tror på, mår bra av och vill ägna mer tid åt. Att vara någonting utanför jobbet.

SkyFör 4 år sedan skrev jag: Puh


3 kommentarer till “Att inte uppslukas”

OBS! Vill du enbart svara på en kommentar som jag har lämnat hos dig, eller skriva något som inte har att göra med mina inlägg - gör det i min gästbok. Vill du samtidigt kommentera ett inlägg går det dock bra att lämna både svar och kommentar bland det specifika inläggets kommentarer. :)

 1. Vi har nog alla varit inne i den spiralen någon gång men viktigt är då att precis som du nu gör, att stanna upp, reflektera och agera.
  Hoppas du får lite mer tid över till dig själv samt dina nära och kära framöver.
  Kram

  PS! Kul att se dig tillbaka här igen ;)

 2. Så sant, ibland gäller det att stanna upp. Jag tror att man ofta känner av sådant i kroppen men kanske väljer att ignorera känslan och bara kör på. Så viktigt att lite guldkorn i vardagen, men också att bara få vara.
  sv: ja, jag tänkte på ståltråd glömde alldeles bort det härmed fiskelina, men fiskelina blir ju så mycket bättre :)

 3. [...] senaste åren har varit tuffa i december och kring jul. Så även i år (till följd av hösten), men med den skillnaden att jag i år har unnat mig att gå in lite extra för att komma i [...]

Compression Plugin made by Web Hosting