December


Decembermorgon

Snölykta Julkransen Julgranen Lackade mot jul

Vi har haft ett vackert december i år, här nere i Småland.

De senaste åren har varit tuffa i december och kring jul. Så även i år (till följd av hösten), men med den skillnaden att jag i år har unnat mig att gå in lite extra för att komma i stämning. Jag tog fram allt pynt redan vid 1a advent (två tomtar och änglarna, vi har inte så mycket pynt – less is more). Jag gick tidigare till bussen för att hinna föreviga det vackra ute. Vi köpte en julkrans till ytterdörren. Jag var både på luciafiranden och julkonsert. Vi tog in, och klädde, granen en hel vecka före jul (istället för dagen innan). Vi gjorde snölyktor när det blev kramsnö. Och jag ansträngde mig lite mer med julklappsinslagningen (gammaldags tema med brunt papper, rött snöre och lackade paket).

I år har jag dessutom kunnat ta tillvara på att helgdagarna ligger så bra, och fått en ledighet på 11 dagar. Så välbehövligt och skönt. Det gör mig så gott…

Erik och jag har även bokat en resa till värmen i början av nästa år. Så ytterligare avkoppling väntar inom en snar framtid :)

I julklapp fick vi konsertbiljetter, också till början av året. det finns att se fram emot!

Nästa år kommer även bjuda på en väns bröllop, ommålning av vårt hus, och förhoppningsvis kommer vi få njuta av en hel, härlig sommar i vår trädgård (vi flyttade ju in 1 augusti i år så större delen av sommaren 2012 bodde vi fortfarande i lägenheten) med många mysiga stunder på altanen.För 4 år sedan skrev jag: Omotiverad


4 kommentarer till “December”

OBS! Vill du enbart svara på en kommentar som jag har lämnat hos dig, eller skriva något som inte har att göra med mina inlägg - gör det i min gästbok. Vill du samtidigt kommentera ett inlägg går det dock bra att lämna både svar och kommentar bland det specifika inläggets kommentarer. :)

  1. Skönt att du kunnat njuta och ta tillvara på julen i åren. Det finns mycket fint, det gäller bara att plocka fram det.
    Önskar dig ett fint slut på detta år och stor lycka och framgång inför 2013.
    Kram

  2. Mysigt!

  3. Så mysiga bilder och så skönt att du såg till att få en bra jul :-) Ett riktigt Gott Nytt År till dig, önskar dig ett lyckosamt år! Kram

  4. Ja denna tid på året är alltid rätt tung. Vi har också infört en ny tradition där vi sätter upp julgranen 1 vecka före jul, på 3′e advent. :) Sedan åker allt ut på annan dag jul senast. ;)

    Vart har ni bokat resa? :) Funderar på att göra detsamma till i vår. :) Kram!

Compression Plugin made by Web Hosting