Bubblan


Vila

Så vilsamt det är med miljöombyte. Veckan utomlands var verkligen lugn och avkopplande. Nu är jag nyss hemkommen från en helg i Göteborg med vänner, som också har har varit skön. Nyttigt att få annan input än den vanliga. Andra intryck, andra tankar.

Utmaningen efter såna här resor, långa som korta, är att behålla samma state of mind när man kommer hem. Det är så lätt att falla dit igen, så fort man kommer hem, märker jag. Hemma är ju till stor del förknippat med vardag – och vardag betyder ibland stress, trötthet, frustration.

Det har gjort oss så gott att komma iväg, och jag vill gärna stanna kvar i bubblan vi befann oss i där borta. Inte tänka på jobb, renovering, måsten.




4 kommentarer till “Bubblan”

OBS! Vill du enbart svara på en kommentar som jag har lämnat hos dig, eller skriva något som inte har att göra med mina inlägg - gör det i min gästbok. Vill du samtidigt kommentera ett inlägg går det dock bra att lämna både svar och kommentar bland det specifika inläggets kommentarer. :)

  1. Visst är det skönt att komma bort emellanåt – få lite andrum, en fristad i vardagen. Det behöver inte alltid var så långt bort, men lite miljöombyte och nya intryck är alltid välkommet.
    Kram

  2. Åh så skönt med lite semester, stor lyx i den vanliga vardagen! Kan bara instämma, det är viktigt att komma iväg o se lite annat för att orka med vardagens stress men dock svårt att bibehålla that state of mind som när man är iväg :-)
    sv: jag har äntligen fått anställning på secondhand-butiken jag är på nu, har hand om klädavdelningen vilket jag älskar att hålla på med :))
    Hoppas att du får en härlig onsdag och att solen skiner även i Växjö! Kramis

  3. Åh vad skönt med lite semester :)

  4. Hoppas att du har haft en fin påskhelg och att solen skiner hos er idag! :-) Kram

Compression Plugin made by Web Hosting